Produkter

Köpinformation

När du köper dina smycken på vår hemsida kan du, inom Sverige, välja att betala med VISA / Mastercard eller att bli fakturerad. Fakturan administreras och lämnas över till Svea Webpay som är betalningsmottagare. De är en mycket pålitlig betalningsmottagare och har varit verksamma i mer än 20 år. Kortbetalningarna hanteras av Nets Auriga som är en av de ledande leverantörerna av betalningslösningar i Sverige. Alla betalningar är 3D-säkra, en teknik utvecklad av VISA och Mastercard för att säkra kunderna betalningsinformation.
 Läs våra "Köpvillkor ”för ytterligare information om ditt köp och betalning.

Öppet köp - Bytesrätt
Du har alltid öppet köp & bytesrätt i 14 dagar. Produkten skall sändas tillbaka till oss senast 14 dagar efter att du mottagit det. Den skall vara i originalskick d.v.s. att den ej är använd, i originalförpackning, eventuella plomberingar ej är brutna och eventuella märkestags finns med. Vid öppet köpretur står du för portot samt ansvarar för att returen ej skadas och kommer fram till oss. Vi rekommenderar därför att du skickar varan med rekommenderad post

Ej bytesrätt på reavaror.

Felexpedierad vara
Vid felexpedierad vara står vi självklart för returportot. Skriv ned dina kontaktuppgifter samt skicka med en kopia på orderbekräftelsen och sänd den tillsammans med varan till oss senast inom 14 dagar. För att vi skall veta ditt  portoutlägg så behöver du upplysa oss om det, därefter kan vi återbetala dig för den portokostnaden.

Reklamation
Vid reklamation, maila oss och sänd därefter tillbaka varan senast inom 14 dagar från det att du varit i kontakt med oss. Du ansvarar för att varan kommer fram till oss.

FRAKTFRITT

Alla ordrar levereras fraktfritt inom Sverige som rekomenderad post.

Facebook

Glöm inte och gå in och gilla ewakdesign på Facebook